Welke vloer...

Meestal weten klanten al precies welke vloer ze willen. In het woongedeelte een harde vloer, op de trap een zachte vloerbedekking en op de slaapkamers wil de één een harde en de ander een zachte vloer.

Onder harde vloeren verstaan we PVC, Linoleum (novilon of marmoleum) en Laminaat. Bij harde vloeren is de ondervloer het belangrijkste. Heb je wel of geen vloerverwarming, lopen er radiator leidingen onder je vloer of heb je een houten vloer? Het is allemaal belangrijk om te weten. Dit is ook bepalend voor de prijs. Heeft je ondervloer veel bewerking nodig dan kan het kostenplaatje behoorlijk oplopen. 

Zachte vloeren kunnen eigenlijk altijd. Wel is hier ook de ondervloer belangrijk voor het behoudt van de vloerbedekking.

Bij harde vloeren kan het lastig zijn  om van een staaltje de kleur te bepalen. Wij kunnen altijd zichtstalen of zelfs een heel pak opvragen.  

Samen met jou kijken we naar de mogelijkheden. Voor het leggen van de vloeren werken wij samen met van der Plas projectstofferingen.  Met meer dan 35 jaar ervaring kunnen wij onze kanten een goed advies geven. 

Welke vloer je ook kiest, bij ons ben je aan het juiste adres!