Over ons

Op 1 september 1923 begon de Fam ter Pelle een meubelzaak aan de Lipperkerkstraat. Zowel Gerrit als Alie werkten destijds bij de Fam. ter Pelle. Eind jaren 60 namen Gerrit en Alie het bedrijf over en in 1973 werd het echt hun bedrijf en werd ook de naam Nijmeijer aan het bedrijf verbonden. Er werd destijds gehandeld onder de naam Nijmeijer Meubelen v/h Gebr ter Pelle.

In 1983 zou het 10 jarig bestaan gevierd worden maar terwijl bij drukkerij ter Sligte de uitnodigingskaarten werden gedrukt brandde het bedrijf af. Dit gebeurde in Mei 1983. De renovatie duurde een jaar lang en op 5 juni 1984 mocht Corrine de winkel heropenen. 

In de jaren 90 is de naam Nijmeijer Meubelen aangepast naar Nijmeijer Interieur want de raambekleding en vloeren waren  een belangrijk product in het assortiment. 

In 2011 begon Corrine haar eigen winkel, Ooievaar & Co. Een winkel waar je bijna alles voor je baby kunt kopen maar ook raambekleding en vloeren. Langzaam verdwenen de meubelen.

In 2021 besloten Alie en Gerrit een stapje terug te doen en werd het pand aan de lipperkerkstraat verkocht. Corrine ging verhuizen met beide winkels naar de overkant van de straat.

Inmiddels is op nr 43 het oude pand van juwelier Keppels knus en gezellig ingericht. Hier runt Corrine nu 2 winkels, Ooievaar & Co en Nijmeijer Interieur. Naast babyartikelen en raambekleding en vloeren vind je hier ook een uitgebreide collectie Wasparfum.