Raambekleding

Ruime keuze in raambekleding

Bij ons heb je ruime keus in raambekleding. Naast gordijnstoffen hebben wij ook diverse soorten raamdecoratie al dan niet zonwerend. De keuze hierin wordt steeds groter. Om op de hoogte te blijven van alle nieuwe trends en nieuwe systemen ga ik regelmatig naar trainingen en met meer dan 25 jaar ervaring kan ik altijd een goed en persoonlijk advies geven.

Wanneer je besluit om iets nieuws voor het raam te hangen kun je bij ons terecht voor advies. Om een goed en persoonlijk advies te geven moeten we weten welke functie het product moet hebben, moet het verduisterend of zonwerend zijn, moet het isoleren of is het alleen voor de sfeer en omdat je het mooi vindt. Verder is het belangrijk om te weten of er hindernissen zijn. Zijn het draai-kiep ramen of is het een vast raam. Om dit allemaal te weten te komen komen wij het liefst bij jou thuis om deze dingen met jullie te bespreken. Ook kunnen we meteen inmeten. Voor sommige producten geldt een maximale maat. Dit kunnen we dan ook meteen bekijken.

We hebben altijd collectieboeken in de bus zo dat je eventueel ook al een keuze kunt maken qua kleuren of dessin. 

In bijna alle gevallen kunnen we meteen een offerte uitbrengen. 

Wij berekenen nooit extra kosten. Het geven van een advies en uitbrengen van een offerte is geheel vrijblijvend.

Wil je een afspraak met ons maken? Dat kan door te bellen naar 053 4323925. Dit nummer kan ook gebruikt worden voor WhatsApp.

Een afspraak bij jou thuis kan na sluitingstijd (16.00 uur) maar ook ’s avonds! Dat vinden wij echt niet vervelend.

Welke soorten raambekleding vind je bij Nijmeijer Interieur?

  • Gordijnstoffen
  • In Betweens
  • Duettes / Plissé
  • Rolgordijnen
  • Jalouziën hout en aluminium
  • Vouwgordijnen
  • Horren
 
Wij leveren gordijnen kant en klaar. Er zijn verschillende confectiemethoden. Zo kun je kiezen uit diverse soorten plooien maar ook wave gordijnen kunnen wij confectioneren. Wij leveren gordijnen op rail maar ook op roede. Wij komen de gordijnen en evt rails altijd zelf plaatsen en ophangen. 

Om deze producten te bedienen zijn er verschillende mogelijkheden.
Met handgreepjes, koord, ketting maar ook gemotoriseerde bediening is mogelijk. Voor op deuren en ramen die open kunnen hebben wij ook deze producten met zijgeleiding om klapperen te voorkomen. 

Tevens hebben wij mogelijkheden voor plaatsen zonder boren. Dit kan d.m.v. klemsteunen maar ook plaatsing met magneetframe of kleefband op het raam.  Deze 3 mogelijkheden kunnen niet altijd en daarom is een goed advies hierin belangrijk!

Er zijn dus genoeg mogelijkheden en er is altijd wel een oplossing voor jou raam.