Koordbediening

Koordebdiening kennen we allemaal van de aluminium jalouziën. De koorden die aan de zijkant hangen en steeds langer worden als je het pakket omhoog trekt. Ze hangen er naast en op de vensterbank. Daarnaast zijn deze koorden vaak niet kindvriendelijk omdat kleine kinderen er in verstikt kunnen raken. Deze standaard uitvoering is gewoon verkijgbaar maar er zijn ook heel veel nieuwe mogelijkheden…

Easy Pull / Easy Hand

Met dit systeem kun je jouw raambekleding easy bedienen!
Aan de zijkant hangt een eindeloos koord welke niet langer of korter wordt tijdens het bedienen.
Bij Easy Pull bedien je de raambekleding met een pompende beweging en bij Easy Hand is een klein rukje genoeg om de raambekleding te bedienen.
Bij een Top Down produkt heb je aan 1 kant een eindeloos koord en bij een Top Down- Bottum Up heb je aan beide kanten een koord. Dit systeem is zeer kindvriendelijk!

Motionblinds met en zonder EVE en Bliss

Met Motionblinds en Bliss bedien je de raambekleding via je app op de telefoon en/of afstandsbediening. Bij motionblinds kun je de raambekleding ook handmatig bedienen, bij Bliss niet. EVE motionblinds kun je koppelen met andere slimme apparaten via je smarthome platform. 

 

Smartcord

Een smartcord bediening werkt met 1 of 2 koorden aan de zijkant die niet langer worden of korter. Door een pompende beweging te maken haal je de plissé omhoog en door het koord schuin te trekken laat je de plissé zakken. Dit systeem is heel kindvriendelijk. Je hebt geen koorden die langer worden en het optrekken is veel minder zwaar