Motionblinds zonder EVE

Met Motionblinds bedien je jouw raambekleding via een applicatie op je telefoon en/of tablet. Dit systeem kun je ook handmatig bedienen met de koorden aan de zijkant. In de app kun je ook ramen aan elkaar koppelen zodat ze tegelijk bedient worden. Het voordeel van Motionblinds is dat je het makkelijk vanuit je luie stoel kunt bedienen. De bediening kan alleen binnen een bepaalde afstand dus niet vanaf je vakantie adres of kantoor. Dat kan wel als je een bridge plaatst. 

Motionblinds met EVE / Matter en Thread

De toekomst wordt steeds “slimmer”. Met slimme apparaten kun je energie besparen. Ga je efficiënt om met al je apparaten. Je zorgt voor een veilig huis en het geeft comfort. Huizen worden steeds slimmer.

Met de toevoeging van EVE aan motionblinds kun je de raambekleding via je smarthome platform bedienen en koppelen aan al je andere slimme apparaten zoals verlichting, thermostaat en TV. 
Matter en Thread zijn 2 protocollen die elkaar versterken.

symbool van Matter
Het Matter symbool

Matter is de nieuwe smarthome standaard en het te herkennen aan het symbool dat je op slimme apparaten terug kunt vinden.

Met Matter bedien je veilig je smartapp vanaf elk platform.
Door Matter over Thread te laten lopen reageren de apparaten sneller en wordt de batterijduur verbetert.

Door raambekleding te kiezen met EVE motionblinds kun je dus zonder een bridge je raambekleding laten koppelen aan verlichting, thermostaat en TV. De bediening gaat via de app op je telefoon of tablet maar kan ook sprekend.
Hey Siri sluit de gordijnen… als je dit commando toevoegt aan een scene kun je de gordijnen laten sluiten maar tegelijk ook de verlichting laten branden, de muziek aan laten gaan en de thermostaat lager zetten. Hierdoor kun je energie besparen en ga je efficiënt om met je apparatuur. Je kunt de scenes zo inbouwen dat gordijnen elke dag op een bepaald tijdstip sluiten of openen. 

Matter en Thread is de toekomst! Huizen worden steeds slimmer en energie zuinig. Maak jouw huis ook slimmer met raambekleding met EVE motionblinds.